Jewelry with a story 

Met de sieraden van Dutch Jewelry Company vertel je jouw verhaal in zilver of goud. Laat zien wat voor jou van betekenis is. Draag met trots jouw stad, dorp, provincie of land, koester een herinnering of draag een verlangen dichtbij je hart.

Al onze sieraden zijn gemaakt van (waterproof) stainless steel met een plating. Bij de goud kleurige sieraden is hier een 18k goud laagje aan toegevoegd. Zo kan jij jaren genieten van jouw mooiste herinneringen!

City Map collection

Een unieke collectie citymap kettingen. Jouw favoriete stad gegraveerd in een ketting met ronde of vierkante bedel in zilver of goud kleur.

Verkijgbaar in de steden:
Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Groningen, Leeuwarden en Sneek.

Shop collectie

Amsterdam Collection

Voor de citylovers, inwoners & toeristen: draag deze bijzondere stad met trots dicht bij jouw hart.

Kies voor de herkenbare 3 kruisjes of grachtenpanden. Tip: combineer de kettingen voor een persoonlijke layer necklace.

Shop collectie

Fryske kolleksje

Draag als trotse Fries een kenmerkend symbool van jouw provincie. Als echte Liwadder kun jij met trots de Oldehove dragen of kies voor de Waterpoort; ut pareltjse van Sneek. En natuurlijk kunnen de pompelblêd, friese vlag en het skûtsje ook niet ontbreken in deze collectie.

Shop collectie

Dutch collection

Ons kleine kikkerlandje heeft zoveel mooie, unieke bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de windmolens, tulpenvelden of open wateren vol zeilboten. Typisch hollands, oftewel typical Dutch.

Shop collectie

Stores

Onze items liever in het echt bekijken? We leveren aan verschillende verkooppunten in Nederland. Bekijk hier of we al verkrijgbaar zijn bij jou in de buurt!

Store locator

Our story

Benieuwd naar wie wij zijn en het verhaal achter Dutch Jewelry Company? Wij geven je een kijkje achter de schermen en laten je kennis maken met ons, onze dromen en doelen.

Read more

Dutch Brand Studio

Creëer jouw eigen siera(a)den met Dutch Brand Studio. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke & kwalitatieve sieraden met een verhaal. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Find out more

#Social feed